Posts

Showing posts from October 6, 2015

FEELING

Assalamualaikum.
Rasa lama x menulis yang status tentang diri.
Selalu je scroll blog orang untuk mendapatkan motivation dalam jalan ini.
Selalu je terinspire dengan cerita2 akhowat yang travel berjam-jam untuk usrah semata-mata.
Travel berjam-jam nak pergi tajmik sahaja.
Terfikirlah sepanjang aku berada di jalan ini apa yang aku dah buat?
adakah sekadar cukup dengan usrah sendiri dan usrah adik.
Hurm.
Ahamdulilah sangat-sangat Allah hantar murobbi yang sangat tepat dan Allah tahu keperluan kita ketika itu.
Teringat bila share tentang struggle semua orang n bila turn sendiri memang sebenarnya sangat struggle dengan orang-orang yang kita sayang.
bila share ngn murobbi
'xpenting berapa lama kita kat jalan ni tapi sejauh mana lah kita dah faham untuk terus berbuat sebab at the end memang amal tu je yang akan membuktikan kita dah betul2 buat sehabis baik'

Hurm...then banyak benda yang x settle sebenarnya. x settle dari segi perasaan emosi dan bahan.
Bila lama nya tarbiah sepatutny…