Posts

Showing posts from July 21, 2016

Figura part2

Assalamualaikum. Lately banyak sangat benda Allah uji. Allah uji dengan emosi sendiri. Allah uji jugak dengan kerja. Allah uji jugak dengan family. Allah uji dengan Ketidaksabaran.
Banyak sangat Allah uji sampai tak boleh tahan rasa macam nak block orang yang buat kita stress Banyak sangat Allah uji sampai rasa nak left semua group yang ada. Pastu nangis sorang2 bila balik kerja. tu lah selalu apa yang mampu saya buat.
Kecian dekat orang yang disekeliling lah sebab x berapa nak layan sangat. Kat murobbi dan usrahmate yang x sanggup pun nak share dengan mereka. tapi tulah  ALLAH uji tu tanda Dia sayang kat kita. Allah uji tu tanda Dia nak kita mengadu dengan Dia. Allah uji tu sebab kita makin jauh dengan Dia. Allah.malu sungguh. Terima kasih Ya Allah kerana bersabar dengan hamba Dia..
Allah rindu sebenarnya.
saya ada terbaca buku ibadah sepenuh hati 
part DOA page x ingat
ALLAH tanya kepada Jibril : Wahai Jibril Apakah hamba-hambaku berdoa kepada KU? Jibril pun menjawab :Ya Allah bert…